Utflykt till björnkälla onsdag 1a

Om man har missat det så ska 1a iväg på en utflykt till björnkälla på onsdag. Som avslutning innan Matilda ska operera sig på torsdagen. Vi kommer att gå till björnkälla vid 09 och vara tillbaka på skolan vid 12. Skolan kommer bjuda på grillade korvar med bröd till lunch och en festis per elev. Det är ok att ha med sig 1st fika. Exempelvis 1 bulle eller 1 muffins eller liknande. Vill eleverna ha med sig varmchoklad att dricka så är det helt okej (Frukt får man ta med sig så många man orkar äta upp.)

Det är viktigt att man har på sig bra utekläder och bra skor! Barnen behöver ha med sig något att sitta på då det kan vara blött på marken när vi ska äta korv. Vantar och mössa är bra att ha med! Vattenflaska lika så.

// Matilda, Mikaela och Frida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *