Dags för att boka in utvecklingssamtal!

Hej alla vårdnadshavare!

Det börjar närma sig utvecklingssamtal. Utvecklingssamtalen kommer ske helt digitala denna termin. Utvecklingssamtalet kommer delas upp i två delar. Den första delen kommer ske vecka 4 hemma med era barn där de kommer hålla i sina samtal. Ni bestämmer själva vilken dag ni vill ha samtalet med era barn hemma, men vi önskar att det sker under vecka 4. Den andra delen kommer ske vecka 5 och är med oss via en videolänk som kommer ske med oss lärare, era barn samt er. Barnen kan vara med via antingen med oss lärare i skolan eller med er hemifrån. Om barnen inte går på fritids boka gärna senare tider då fritidsverksamheten börjar 12:30 måndag-torsdag vecka 5. Mer info om videolänken kommer nästa vecka.

I länkarna nedan bokar ni in er tid för videosamtalet. När ni klickar på länkarna kommer ni komma till en hemsida som visar tillgängliga tider. OBS klicka på nästa vecka knappen tills ni kommer till vecka 5. Klicka på den tiden som passar er, nästa steg blir att skriva erat barns namn, er egen e-postadress, ert telefonnummer, fyll i övrig kommentar om barnen ska sitta med er hemifrån eller med oss på skolan och klicka sedan boka. Lycka till! Ni ska boka in en tid innan onsdag vecka 4, om ni missar att göra det kommer vi tilldela er en tid.

(Ni ska alltså boka in en tid. Inbjudan med länk skickar vi ut senare.Mer info om videolänken kommer nästa vecka.)

Länk till 1A (Matilda Ingebretsen) utvecklingssamtal:

Här

Länk till 1B (Angeliqa Sigvardsson) utvecklingssamtal:

Boka här

Lycka till!
/Angeliqa, Matilda I🍀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *