1A- Geparden Leo på hembesök

Hej alla Vårdnadhavare i 1a,

Veckan innan lovet kom geparden Leo på besök till oss i klassrummet. Det Leo ska göra är att han ska följa med en elev hem på måndagen och sedan få spendera veckan hemma hos den eleven. Leo ska med tillbaka till skolan på fredagen samma vecka då eleven som har haft Leo på besök ska få berätta lite om hur det är hemma hos just den eleven.

I elevernas OneNote finns det en flik som heter Leo på besök. Under den fliken finns det en ny flik som heter Geparden Leo. Där står den en förklaring på vad eleven förväntas göra när Leo är på besök och frågor som Leo vill ha svar på. Eleven ska även fotografera med hjälp av sin Ipad vad Leo har fått se och göra.

Det ska bli väldigt kul och se vad Leo får vara med om detta läsår!

// Matilda, Mikaela och Erik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *