Dags för utvecklingssamtal

Hej alla vårdnadshavare!

Det börjar närma sig utvecklingssamtal. Utvecklingssamtalen kommer äga rum vecka 38. I länkarna nedan bokar ni in ert utvecklingssamtal. Samtalen kommer äga rum i respektive klassrum och det kommer pågå två samtal samtidigt. På utvecklingssamtalet får ENDAST en vårdnadshavare med aktuellt barn närvara på grund utav nuvarande covid-19.

När ni klickar på länkarna kommer ni komma till en hemsida som visar tillgängliga tider. Klicka på den tiden som passar er, nästa steg blir att skriva erat barns namn, er egen e-postadress, ert telefon nummer, fyll i övrig kommentar om bingar något övrigt och klicka sedan boka. Lycka till!

Länk till 1A (Matilda Ingebretsen) utvecklingssamtal: http://bokautvecklingssamtal.se/index.php/boka/d/upklo8cGZtuFQmy9TqMA

Länk till 1B (Angeliqa Sigvardsson) utvecklingssamtal: http://bokautvecklingssamtal.se/index.php/boka/d/RgeXD3RANhotYgLZHO0v

Lycka till, så ses vi på utvecklingssamtalet!
/Angeliqa, Matilda I🍀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *