Veckobrev vecka 35

Och så var det fredag…
Denna vecka har gått otroligt fort!

I måndags hade eleverna sin första idrottslektion med ombyte. Spännande tyckte många. Lite läskigt tyckte en del. Men det jag tror alla hade gemensamt var att de tyckte det var riktigt roligt! För att se planeringen för nästa idrottslektion, kika in under menyfliken ”Idrott”.

Eleverna har fått egna matteböcker som de fick använda i vårt stationsarbete där vi bland annat övade på talraden både framlänges, baklänges och mitt i. En annan av stationerna var att eleverna fick sitta mysigt och öva på att läsa.

Vi har tränat på att gå på promenad och hur man går på ett led. Att det är viktigt med rätt avstånd och att man har koll på sin gåkompis.

När vi övade på att gå på promenad, passade vi på att ha lite roligt tillsammans i en lekpark och lära känna varandra efter sommarlovet igen!

I torsdags gjorde vi en tokig bilduppgift. Eleverna fick nämligen rita med fötterna (att hålla i blyertspennan med tårna). Det var lite pinsamt tyckte vissa men många tyckte också att det var lite buskul! Fråga gärna era barn om hur man gjorde!

Fredagen avslutades med gemensamt filmmys både för 1A och 1B.

För de som är intresserade kommer här ett litet tips:
(Detta är inget som skolan ordnar)

Nästa veckas kom-ihåg:

Måndag: Idrott, lämna in blanketter.
Tisdag: 
Onsdag: 
Torsdag: 
Fredag: 

Ha en trevlig helg!
/Angeliqa, Matilda I, Liban, Mikaela och Sorour 🍀🦒

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *