Till alla Rubiner!

Tack för ett FANTASTISKT läsår! Jag är så fylld av glädje, stolthet och tacksamhet! Tack för alla fina blommor, choklad och presenter! Jag känner mig så uppskattad! <3

Den sista skolveckan i förskoleklassen är nu slut och det skötte eleverna med bravur! Måndagen ägnade vi åt städning av klassrummet. Eleverna fick ta hem sina saker och vi skrubbade bänkar och städade ur skåp och hyllor. På eftermiddagen fick eleverna pröva brännboll för första gången. De fick pröva “kast-brännboll” där man fick kasta bollen, för att få in förståelsen för hur själva sporten går till. Eleverna tyckte att det var lite klurigt till en början men att det var roligt.

På tisdagen var vi på utflykt till Steninge slott. Eleverna hade med sig matsäck och de var helt fantastiskt duktiga att gå i ett fint led!

Tyvärr öppnade inte själva slottsparken förrän kl.12.00, men det gick ingen nöd på oss. Vi spelade brännboll (med ett medhavt tennisracket denna gång), lyssnade på musik från en portabel högtalare, hälsade på Matilda L med en liten Leo som var på besök samt lekte en jätterolig lek som heter Ninja. Fråga gärna era barn hur man leker den.

En extra eloge till Johanna och André som tog hand om Alexander på ett mycket bra sätt på vägen tillbaka från utflykten! Eleverna visade tydligt att när det gäller på riktigt så hjälper man till utan att tveka! <3

På onsdagen var det skolavslutning. Den var inte riktigt som den brukar men den var mycket trevlig ändå! Bland annat lyssnade vi på ett tal från rektor Helena där hon lyfte vad de olika årskurserna arbetat med under året samt vilka elever som fick Giraffpriset. Vi delade även ut ASL-böckerna och ett sommarlovsläsbingo som eleverna fick ta med sig hem. Vi spelade även en Kahoot om oss läsare och fritidspersonal. Eleverna fick se bilder från när personalen var i samma ålder som dem själva och skulle sedan gissa vem de trodde att det var. En mycket uppskattad Kahoot!

Vi avslutade med en bild på klassen. De som ville fick vara med. Det var en trevlig avslutning med klassen!

Här kommer en sneak peak om vad nästa läsår kommer att handla om. Prata gärna med era elever vad videon handlar om då engelska är lite klurigt för många.

Åter igen, TACK för alla blommor, all choklad och alla presenter! <3
Ha ett riktigt skönt sommarlov så ses vi igen måndagen den 17 augusti!

Hälsningar Angeliqa och Liban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *