Tack för mig!

Hej på er,

Vill bara kika in och tacka för mig en sista gång. Nu går jag på föräldraledighet och därmed börjar ett nytt skede i mitt liv. Jag lämnar mitt första uppdrag som lärare bakom mig men jag kommer alltid att minnas tillbaka på tiden med alla härliga elever med värme och glädje. Jag kunde inte fått en finare start.

Igår handlade mycket om att knyta ihop säcken, vi hade bland annat en annorlunda men fin högläsningsstund. Jag hade skrivit ihop en berättelse om Safirerna – En dag hos Safirerna, ur Matildas perspektiv. Författare Matilda Lundin. Illustrationer av Safirerna. Berättelsen handlade just om hur en dag kan se ut i vår klass och hur jag upplever dagen, alla eleverna var invävda i texten och jag tror att de flesta kände igen sig i det som lästes upp.

Vi fick även till en mysig picknick ute på ängen. Vi körde några stafetter, fikade och spelade lite brännboll. Ett fint avslut helt enkelt. Här är en kort film från det tillfället.

På måndag är det Matilda I som tar över lärarrollen, det kommer gå superbra! Barnen verkar tycka om henne och har inga svårigheter att minnas hennes namn 😁

Återigen, tack för mig – men på återseende! 🍀⭐️☺️🥰

/Matilda L

2 thoughts on “Tack för mig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *