Ny sista dag för Matilda

Hallå där alla glada föräldrar!

Det är mycket som inte riktigt blir som man tänkt sig i och med den rådande Covid-19 situationen. Min planerade sista arbetsdag var som sagt tänkt att vara den 15/5, men det datumet har blivit framflyttat en vecka – för att minimera risken att bli sjuk så tätt inpå bebisens beräknade födelsedatum. Så, min sista arbetsdag med världens bästa klass är nu på fredag den 8/5.

Jag vill såklart tacka av min fina klass och planen är att göra det med en mysig picknick ute på ängen, fredag efter lunchtid. Där har vi tänkt att leka lite lekar och fika tillsammans. Det enda jag önskar att ert barn tar med sig till detta tillfälle är ett glatt humör och en sittdyna/filt eller någonting annat att sitta på. Önskemål från eleverna är att de får ta med sig eget fika om de vill/är ok för föräldrarna. För oss vuxna är det ok men vi har begränsat det till att man får ta med ex. en bulle eller en kaka. Resten kommer finnas på plats. Självklart gör jag iordning fika som passar alla elever, oavsett om man är allergisk eller inte. ☺️

/Matilda 🍀☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *