Till alla Rubiner – Uppdatering gällande eventuell distansundervinsning

Hej alla vårdnadshavare och elever!
Många av er sitter hemma och funderar över hur det blir med elevernas undervisning i dessa tider när vissa är hemma och är sjuka medan andra kanske är hemma för att de endast påvisat förkylningssymtom. Jag kan lugna er med att jag och Matilda sitter och planerar upp tydliga och enkla arbetsuppgifter ni kommer kunna göra på distans. Bland annat att arbeta med Vektor eller lyssna på ljudböcker i Ugglo för att nämna några områden som eleverna känner igen. Vi håller även på undersöka nya lärplattformar som vi kommer gå igenom. Jag (Angeliqa) kommer lägga upp arbetsuppgifter för Rubinen här på bloggen senare under veckan. Matilda kommer att lägga upp arbetsuppgifter för Safiren nu under eftermiddagen.

Om ni har några funderingar så tveka inte att höra av er!

// Angeliqa

1 thought on “Till alla Rubiner – Uppdatering gällande eventuell distansundervinsning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *