Skridskor 14/12

Båda klasserna kommer att åka skridskor denna vecka men båda 2a och 2b kommer att åka skridskor imorgon tisdagen den 14 december. För 2a blir det ingen ändring men för 2b har vi ändrat dag till tisdagen på grund utav personal brist i andra årskurser. Vi kommer att börja skolan 08:10 som vanligt och kommer åka till ishallen vid 09:00. Vi kommer att vara tillbaka på skolan vid 13:00. Vi kommer att äta lunch i ishallen så att ha med sig en extra frukt är bra att ha då man blir trött av att åka skridskor.

Det man behöver ha med sig på utflykten

 • Plastlåda med lock att förvara pastasalladen från skolan (Alternativ om man har med sig egen lunch).
 • Bestick
 • Vattenflaska
 • Varmdryck t.ex. varm choklad
 • Fika såsom frukt, bulle eller kaka
 • Sockor
 • Skridskor (om man har egna eller har lånat av en kompis, granne eller släkting)
 • Hjälm (man får inte åka om man inte har hjälm)
 • Vantar
 • Täckbyxor
 • Vinterjacka

// Matilda, Angeliqa, Mikaela, Ann-Marie och Mahbube

2 thoughts on “Skridskor 14/12

  • De behövde inte det. Men det är kanske ett lite sent svar. Om ni vill komma i kontakt med oss om brådskande saker är det bättre att kontakta oss via mail då vi inte läser kommentarer på bloggen lika ofta. 🙂
   /Angeliqa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *