Dags att boka utvecklingssamtal

Hej alla vårdnadshavare!

Det börjar närma sig utvecklingssamtal. Utvecklingssamtalen kommer äga rum vecka 38. I länkarna nedan bokar ni in ert utvecklingssamtal. Samtalen kommer äga rum i respektive klassrum och det kommer vara ett samtal åt gången. På utvecklingssamtalet får ENDAST en vårdnadshavare med aktuellt barn närvara på grund utav nuvarande covid-19.

När ni klickar på länkarna kommer ni komma till en hemsida som visar tillgängliga tider. Ni kommer behöva klicka er vidare på nästa knappen för att hamna på rätt vecka. När ni har klickat er fram till vecka 38 ska ni klicka på den tiden som passar er. Nästa steg blir att skriva erat barns namn, er egen e-postadress, ert telefon nummer, fyll i övrig kommentar vid behov och klicka sedan boka. Lycka till!

Boka in er utvecklingssamtals tid innan måndagen den 13 september. De som inte har bokat en tid innan denna dag kommer bli tilldelad en tid som utvecklingssamtalet äger rum.

Länk till 2A (Matilda Ingebretsen) utvecklingssamtal:

http://bokautvecklingssamtal.se/index.php/boka/d/upklo8cGZtuFQmy9TqMA

Länk till 2B (Angeliqa Sigvardsson) utvecklingssamtal:

http://bokautvecklingssamtal.se/index.php/boka/d/RgeXD3RANhotYgLZHO0v

Lycka till, så ses vi på utvecklingssamtalet!
/Angeliqa, Matilda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *