Vårdnadshavare 1a

Idag har jag (Matilda) skickat ut ett Mail till er som jag även lägger upp här för att ingen ska missa information.

Hej alla vårdnadshavare, 

Jag har under en lång period haft problem med mina knän och har nu fått en operationstid. Jag har väntat på operation i ett årstid och på grund av den pågående pandemin har jag blivit runtskickad till olika sjukhus och är nu via vårdgarantin skickad till Uppsala. Där jag fått operationstid redan den 15/4. Hade jag fått önska hade jag valt att opereras i början på sommaren men med tanke på hur det ser ut idag är det inte möjligt att byta den tid jag blivit erbjuden. 

Detta betyder att jag efter operation kommer att vara sjukskriven fram till sommarlovet. Under min sjukskrivning kommer Rima (från Galaxskolan) vara lärare i klassen och stöttas av Mikaela och Frida som är med och arbetar i klassen nu. Jag har berättat för eleverna att jag kommer komma och hälsa på och vara med på skolavslutningen för att säga hejdå och önska dem en fin sommar. 

Har ni några frågor eller funderingar tveka inte på att skriva till mig. 

// Matilda 🍀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *