Kallt och blött med mera

Innehåll:
Extra kläder
Paus med läsuppdrag
Urladdade iPads
——————————————-

Extra kläder
Hela denna vecka kommer det vara plusgrader och all snö håller på att smälta bort. Detta gör att skolgården har förvandlats till ett slaskland. Det blir väldigt snabbt väldigt blött och VÄLDIGT kallt. Se till att era barn har kläder som är anpassade efter detta väder. Men kanske ännu viktigare: se till att de har extrakläder med sig! Ett eller två par torra strumpor extra i väskan kan förgylla en hel dag för en elev. Ett par extra byxor är också uppskattat om man varit ute i det blöta hela lunchrasten.

Paus med läsuppdraget
Denna vecka kommer eleverna få ta med sig läsuppdraget tillbaka till skolan på onsdagen. De kommer då få läsa kapitel 17 för oss. De kommer dock inte få kapitel 18 med sig hem denna vecka. Då det är sportlov nästa vecka, vecka 9, pausar vi med läsuppdraget. De kommer istället få det nya läsuppdraget (kapitel 18) med sig hem på torsdagen efter sportlovet.

Urladdade iPads
Varje dag kommer elever till oss och förklarar att deras iPad har slut på batteri, eller håller på att få slut på batteri. Detta är mycket problematiskt då detta är deras arbetsverktyg. Så som arbetsböcker var när vi var små och gick i skolan. Det är inte hållbart att elever har med sig laddare till skolan och ska ladda under lektionerna. Vi skickar därför ut en vädjan och en påminnelse till er vårdnadshavare att se till att elevernas iPads är fulladdade varje skoldag!

Ha en fortsatt trevlig kväll! 🤗🍀
Hälsningar Angeliqa, Matilda, Mahbube, Mikaela och Frida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *