Veckobrev v. 6

🍀 Hej alla vårdnadshavare! 🍀

Ny plattform för veckobrevet! Så småningom ska vi få till så att ni ska kunna prenumerera på bloggen, så att ni informeras när någonting nytt publiceras. 

Den här veckan har vi arbetat med bokstaven Uu i bokstavsarbetet, vi har även sedan förra veckan börjat skriva meningar istället för ord under våra skrivartillfällen. Eleverna får självklart stöttning i form och struktur, men så här långt gör dom det väldigt bra! I matematiken har vi den här veckan arbetat med begreppet tid. Vad är det för skillnad mellan  en minut och en timme? Är det rimligt att det tar en timme att borsta våra övre tänder på morgonen, eller tar det ungefär en minut? Utmana gärna era barn och ställ frågor liknande dessa 🍀 I Rubinen har man även fokuserat mycket på arbetsro den här veckan, vad är arbetsro, hur bidrar jag till arbetsro? 

Vi avslutade veckan tillsammans i fredags med att spendera förmiddagen i ute, på gården och i skogen. Eleverna fick två och två ett skogsbingo att utföra! Ett soligt men kallt tillfälle.

I torsdags mellan kl 15.30-16.00 blev en förälder av med sina skor i hallen vid entré A, förmodligen är det av misstag – någon som av misstag har råkat ta fel par skor. Vi ber er kolla en extra gång hemma om man kan ha råkat ta fel par skor. Hör av er om det skulle vara så! 

Veckans stjärnor har den här veckan varit Alexander ⭐️ i Rubinen och Wilmer ⭐️ i Safiren. Tack för att vi fått lära känna er bättre! 

Till nästa vecka:
På måndag den 10/2 är det studiedag, det innebär att både skola och fritids är stängt för planering. Verksamheten är åter igång tisdag den 11/2 som vanligt. 

Nästa veckas kom-ihåg:
Alla-med uppdrag: arbetsro

Måndag – STUDIEDAG
Tisdag – Bokstaven Hh
Onsdag –
Torsdag –
Fredag – Fredagsfinalen är ”Hjärtfredag♥️” 

Ha en skön helg!
🍀 Matilda, Natalie, Mikaela, Angeliqa, Liban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *